performanta-uriasa-pe-care-a-reusit-o-whatsapp-dupa-ce-a-ajuns-la-fb
februarie 13, 2020 Diverse 0 Comments

Performanța uriașă pe care a reușit-o WhatsApp după ce a ajuns la Fb

WhatsApp este, de departe, cea mai populară aplicație de mesagerie. Și tocmai ce a reușit încă o performanță uriașă, cu care șeful Fb se poate lăuda.

Dacă folosești WhatsApp, Instagram și, evident, Fb înseamnă că datele fable sunt pe mâna lui Imprint Zuckeberg. Nu înseamnă că trebuie să ai motive de panică (deși ai văzut scandalurile recente), dar e bine să știi cui i le încredințezi.

Recent, WhatsApp a reușit o performanță uriașă. S-a făcut un gigant și mai mare în zona aplicațiilor de mesagerie.

Performanța WhatsApp

WhatsApp a reușit să treacă de pragul de două miliarde de utilizatori, confirmându-și, astfel, poziția de cea mai populară aplicație de chat. În urmă cu doi ani de zile, spre exemplu, WhatsApp expertise la 1,5 milioane de utilizatori.

Astfel, intră în rândul clubului format din aplicațiile care au sărit de acest prag. Practic, calcă pe urmele companiei-mamă, Fb, ce s-a dus deja în 2,5 miliarde de utilizatori. De altfel, rețeaua lui Imprint Zuckeberg a decis să se laude cu și mai multe cifre.

A dezvăluit faptul că, în total, 2,26 de miliarde de useri deschid fie Fb, fie Messenger, fie Instagram sau WhatsApp în fiecare zi. E de înțeles, așadar, ce putere poate să aibă Zuckeberg în lumea digitală de azi.

Familia de aplicații a adunat, în total, 2,89 miliarde de useri, o creștere de 9% față de anul trecut.

WhatsApp a fost fondată în urmă cu 11 ani și, în urmă cu șase ani, a fost cumpărată de Zuckerberg în schimbul a 19 miliarde de dolari. Un pariu câștigător, iată. Principalul motiv pentru care utilizatorii aleg această aplicație este, de fapt, tehnologia de criptare a datelor. Consideră că datele lor non-public sunt în siguranță. Chiar și așa, însă, nu înseamnă că WhatsApp nu are probleme. Hibe de securitate apar oricând și, mai mult, India cere decriptarea acestor date.

Și e vorba de o piață extrem de importantă, unde serviciul de mesagerie numără nu mai puțin de 400 de milioane de utilizatori.

Deocamdată, însă, aplicația a fost ferită de scandaluri majore.

Share: