Despre noi

Despre noi

PC SOFT ONLINE este o companie specializat în domeniul progamării web (realizare de site-uri) și progrămării de aplicații mobile. Pentru că dorim să oferim servicii complete, pe lângă programare oferim găzduire web și mentenanță la prețuri competitive.

Viziunea noastră

Dorim să devenim o companie de referința pe piața de IT din Romania furnizând servicii inovative de design, programare, marketing și consultanță.

Misiune

Vrem să oferim servicii de cea mai bună calitate pentru clienți. Contribuind la creșterea afacerii dumneavoastră ne asigurăm propriul succes. Obiectivele noastre principale sunt:

  • Să oferim soluții inovative pentru web și dispozitive mobile
  • Să tratăm cu aceeași seriozitate orice client, indiferent de buget
  • Să colaborăm cu succes pentru beneficiul reciproc

Certificări PC SOFT ONLINE

Unul dintre aspectele esențiale în colaborările noastre cu clienții este să garantarea încrederii privind securitatea datele printr-un sistem de management al securității informației bine structurat. Certificările ISO (Organizația Internaționala de Standardizare) sunt recunoscute la nivel mondial având o reputație de necontestat fiind uneori obligatorii pentru a asigura standarde înalte de calitate.

PC SOFT ONLINE SRL este companie certificată ISO  pentru sisteme de management al securității informației SR EN ISO 27001 / ISO 27002.