Creare site web

Creare site web, servicii de web design PC SOFT ONLINE

Decizia de achiziție a unui pachet de servicii de creare site web depinde de un număr de factori care trebuie luați în considerare de către dumneavoastră. Trebuie găsit un echilibru preț / calitate. Cel mai important este să alegeți un tip de website potrivit scopului pe care îl aveți în vedere (imagine, vânzări / comerț, socializare, portofoliu, educativ, etc). Odată ce ai identificat tipul de site de care ai nevoie și vrei să știi cât te costă te invităm vezi lista de prețuri creare site.

Ce mărime va avea website-ul? Cum este stabilită?
Mărime website (site mic: maxim 5 pagini, mediu: 5 – 20 pagini, mare: 20 – 50 pagini, foarte mare: peste 50 pagini)

Costurile exemplificate în graficele noastre sunt aproximative și variază în funcție de opțiunile alese, numărul de pagini, de imagini, cerințe specifice și alți parametri.

Ce tip de website am nevoie?

În funcție de domeniul tău de activitate, trebuie să alegi un tip de website. Majoritatea clienților specifică faptul ca vor site de prezentare. E normal, prezentarea de conținute este rolul oricărui website până la urma. Cele mai popular website este un site de afaceri (business) totuși. Evident că și acesta este tot un site de prezentare. În acest articol vom încerca să discutăm despre tipurile de website și specificul acestora. O lista cu tipurile de website o aveți mai jos. Am încercat să vă oferim și câteva detalii despre fiecare.

1.  Creare site de prezentare – PC SOFT STARTUP

Cu toate ca e mult prea generic spus, am dorit să listăm și acest tip de site. Majoritatea celor care vor un astfel de site, spun că vor un site simplu cu câteva pagini. Cele mai multe site-uri au în componența lor câteva pagini de baza precum ar fi:

 • “Bine ați venit”, unde facem prezentarea generală a activității
 • “Despre noi”, unde vom da detalii despre echipă
 • “Produse” sau “Servicii”, după caz
 • “Contact”, unde punem la dispoziție adresa de email (obligatorie cel mai frecvent), adresa poștala (eventual cu hartă) și telefonul.

a. Avantajele unui site de prezentare

Ca și design, se alege de obicei un format mai simplu, o schemă de culori plăcută și luminoasă, ușor de citit și de navigat. Siturile de prezentare sunt mai generale, au număr mic de pagini și se obțin la costuri mai mici. Chiar dacă este la un cost redus, calitatea este garantată!

b. Ce site-uri se pot încadra aici
În această categorie se încadrează site-urile cu mici afaceri de tip start up, site-urile de prezentare servicii, site-uri de freelance, site-urile de portofoliu sau de CV, site-urile personale, site-urile de hobby, blogurile.

c. Grafice de performanță PC SOFT STARTUP

Pagini
Opțiuni
Cost

✓ Cel mai mic cost
Afișează-te online și atingeți obiectivele cu un cost minim

3. Creare magazin online – PC SOFT MAG

Cu toate ca e mult prea generic spus, am dorit să listăm și acest tip de site. Majoritatea celor care vor un astfel de site, spun că vor un site simplu cu câteva pagini. Cele mai multe site-uri au în componența lor câteva pagini de baza precum ar fi:

Pagini / produse / categorii nelimitate
Opțiuni avansate
Costuri

5. Creare site avansat- PC SOFT PRO

Dacă ai o idee unică pe care vrei să o valorifici și niciun tip de website nu se încadrează pe ea, e clar că trebuie să dezvolți o nouă soluție. Noi suntem aici să te ajutăm, costurile vor fi direct proporționale cu complexitatea proiectului tău. Mai mult, la un număr mare de ore, vei putea beneficia de reduceri, așa că cel mai bine ar fi să stabilim o întâlnire în care să discutăm detaliile. Vezi și lista de prețuri creare site pentru o estimare mai bună.

Pagini nelimitate personalizate după cerințe specifice
Opțiuni multiple, servicii de programare avansată
Costuri taxate pe oră sau negociate pe proiect

✓ Nivel maxim de personalizare

2. Creare site de afaceri- PC SOFT BUSINESS

Să vorbim despre site-ul de business sau site-ul de afacere (prezentare afacere). Este un tip de website necesită un design profesional, cu un aspect foarte bine finisat, orientat pe vânzări. Potențialii clienți care vor vizita site-ul trebuie să fie convinși să colaboreze cu afacerea care le este prezentată, așa că niciun detaliu nu trebuie scăpat din atenție.

Consultanța privind scrierea textului este oferită gratuit, avem experiență în afaceri, am lucrat cu foarte multe companii care au dorit expunere sporită în mediul online și avem încredere că vă putem fi de folos. Conținutul website-ului trebuie să se adreseze clientului într-un mod convingător, însă. totodată, acest conținut trebuie să fie și după un format indexabil recunoscut de motoarele de căutare, în vederea găsirii de clienți (în mod gratuit) prin motoarele de căutare.

a. Avantajele unui site de business

 • Tema (eng:Template) premium, profesional
 • Sunt folosite metode eficiente marcare ale informațiilor principale
 • Sunt bine argumentate iar conținutul este însoțit de poze profesionale
 • Au chemare la acțiune (call to action) pentru convingerea clientului
 • Se folosesc atât variantele luminoase cât și cele pe nuanțe închise
 • Au la dispoziție blog, secțiune de evenimente, noutăți
 • Dimensiune medie, au mai mult conținut multimedia și suficiente pagini

b. Ce site-uri se pot face cu acest plan tarifar

În această categorie se încadrează majoritatea site-urilor.  Aici se încadrează foarte bine cele mai multe afaceri dar și profesiile liberale,  Vă putem crea orice site, site de arhitectură, site pentru birou de avocatură, consultanță fiscala, contabilitate, executori judecătorești, cabinete medicale, notariat, cabinet psihologie, traducători și altele.

c. Grafice de performanță PC SOFT BUSNESS

Pagini multiple
Opțiuni și design orientat pe vânzări
Costuri

✓ Cele mai multe pe servicii
Pachet extins de servicii profesionale. Recomandăm! Cel mai vândut pachet!

4. Creare site web multimedia – PC SOFT MEDIA

Cu toate ca e mult prea generic spus, am dorit să listăm și acest tip de site. Majoritatea celor care vor un astfel de site, spun că vor un site simplu cu câteva pagini. Cele mai multe site-uri au în componența lor câteva pagini de baza precum ar fi:

Pagini speciale de prezentare
Opțiuni multiple
Costuri medii, condiționate de opțiuni

Posibilități de automatizare Excel pentru website-uri

Dacă aveți nevoie să transferați date din Excel în baza de date SQL, vă putem face o automatizare Excel către web ca să permitem importul de produse / articole din offline în locația online. Platformele web permit pe lângă import și exportul de date, Excel-ul fiind un instrument cu care o mare parte din utilizatori sunt familiarizați.