serviciile-de-livrare-care-ti-vor-lasa-mancarea-la-usa-in-aceasta-perioada
martie 13, 2020 Diverse 0 Comments

Serviciile de livrare care-ți vor lăsa mâncarea la ușă în această perioadă

Pandemia de coronavirus i-a forțat pe mulți să ia măsuri speciale. Mai mulți operatori care livrează mâncare în România anunță că nu vei mai interacționa cu livratorul pentru că acesta îți va lăsa mâncarea la ușă.

Pandemia de coronavirus a intrat deja, în România, într-o nouă fază. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus se apropie de 100, caz în care se va trece în scenariul al treilea, care presupune măsuri și mai radicale. Deocamdată, însă, nu suntem acolo, dar multe companii și-au luat propriile măsuri speciale, în funcție de activitatea fiecăreia.

Serviciile care livrează mâncare la domiciliu s-au adaptat, de exemplu. Dacă în primă fază anunțau că nu mai e nevoie să semnezi, acum au trecut și la alte măsuri. Comanda îți ajunge acasă, dar îți va fi lăsată în fața ușii și o poți lua abia după ce pleacă livratorul.

Care-s serviciile care-ți lasă mâncarea în fața ușii

Printre primele companii din domeniu care au anunțat că livratorul nu va mai interacționa cu clienții a fost Takeaway. Serviciul a anunțat că, începând de vineri, comenzile se vor lăsa assert la ușă și vor fi ridicate abia după ce livratorul va pleca.

E o măsură similară precum cele luate deja de ceva vreme în Statele Unite și China, acolo unde cazurile de infectare cu coronavirus au apărut mai devreme. Practic, livratorul va suna la sonerie, se va asigura de cealaltă parte a ușii că știi că ți-a venit comanda și apoi va pleca.

Ulterior, poți deschide ușa pentru a-ți ridica mâncarea. Măsura e valabilă pentru toate țările din Europa în care activează Takeaway, inclusiv România. Și nu este singura companie care face acest lucru: Uber Eats și Domino’s au luat măsuri similare pentru a-și proteja livratorii, dar și clienții.

În România, vineri, la ora 18: 00, erau confirmate 80 de cazuri de infectare cu coronavirus. Persoana cu numărul 80 care a fost depistată pozitiv este un tânăr de 26 de ani.

Share: