fratele-lui-pablo-escobar-vrea-sa-„ingroape”-samsung-cu-noul-escobar-fold-2
februarie 4, 2020 Diverse 0 Comments

Fratele lui Pablo Escobar vrea să „îngroape” Samsung cu noul Escobar Fold 2

Compania fratelui lui Pablo Escobar lansează un Escobar Fold 2, noul telefon pliabil prin care vrea să te facă să uiți de Samsung.

Roberto Escobar promite că noul telefon al companiei îți oferă experiența unui Samsung Galaxy Fold, numai că la un preț pe care chiar ți-l vei putea permite. De altfel, mai toate materialele execute pentru lansarea produsului sunt menite să arate cum acesta va reuși să „îngroape” compania sud-coreeană.

Escobar Fold 2 este cel de-al doilea telefon pliabil creat de Escobar Inc. Arată extrem de similar cu telefonul pliabil de la Samsung, lansat în 2019, Galaxy Fold. Numai că, în loc să plătești cei 2.000 de dolari pentru un astfel de dispozitiv, Escobar Inc. îți cere doar 399 de dolari pentru telefonul său.

Telefonul are specificații impresionante, însă recomandarea e să nu crezi chiar tot ce promite compania.

Roberto Escobar vrea să distrugă Samsung cu noul Escobar Fold 2

În comunicatul prin care anunță lansarea telefonului, Roberto Escobar anunță că vrea să obțină supremația pe piața telefoanelor. Ca dovadă, atunci când scri www.ripsamsung.com în bara de căutare, vei ajunge right la pagina de pe care poți comanda noul său telefon pliabil. RIP vine de la sintagma din engleză rest in peace și se traduce în română: odihnește-te în prance.

Lucrurile devin și mai ciudate atunci când urmărești videoclipul de prezentare al Ecobar Fold 2. Este plin de femei semi-dezbrăcate care folosesc un baros pentru a distruge telefoane din gama Samsung, inclusiv un Galaxy Fold.

Pe canalul oficial de YouTube găsești și un unboxing al telefonului. Deși acesta este numit unul „oficial”, este prezentat tot de o fată pe jumătate dezbrăcată.

Ia în considerare și faptul Escobar Inc. a mai anunțat în 2019 lansarea unui telefon pliabil. Acesta arăta foarte asemănător cu telefonul Royole Flexpai, numai că la prețul de 350 de dolari. Totuși, deși dispozitivul a fost disponibil pentru pre-comandă, acesta n-a fost lansat pe piață în mod oficial, așa că niciun telefon n-a ajuns încă în posesia utilizatorilor. Așadar, privește cu scepticism promisiunile companiei. Evident, acest lucru nu este nicio surpriză, dacă ai în vedere activitățiel din timpul vieții fratelui lui Roberto Escobar.

Share: