cum-sa-te-joci-zeci-de-mii-de-jocuri-flash-gratuit:-cum-este-posibil-pe-pc,-mac-sau-linux
martie 8, 2020 Diverse 0 Comments

Cum să te joci zeci de mii de jocuri Flash gratuit: cum este posibil pe PC, Mac sau Linux

În ultimii ani, s-au făcut eforturi semnificative pentru îngroparea Adobe Flash, dar asta nu înseamnă că o colecție stufoasă de aplicații și alte tipuri de conținut trebuie dat uitări.

Înainte ca Adobe Flash să stingă becul la finele acestui an, s-a creat o comunitate de dezvoltatori pasionați care au investit foarte mult timp pentru conservarea unui colecții semnificative de jocuri și clipuri realizate în populara platformă. Proiectul cu pricina este intitulat Flashpoint și, probabil pentru totdeauna, îți va permite să te joci complet gratuit aproape 40.000 de jocuri.

Dincolo de vulnerabilitățile foarte grave ale platformei și consumul distructiv de resurse hardware, de-a lungul anilor, foarte mulți dezvoltatori au creat conținut de calitatea în Flash. Dacă cineva nu ar fi făcut un efort supra omenesc pentru a-l salva, s-ar fi pierdut iremediabil. Nu de alta, dar Chrome a ajuns să blocheze Flash, iar Google nu mai indexează de mult timp paginile internet cu astfel de conținut.

În consecință, a apărut BlueMaxima FlashPoint, o aplicație complet gratuită și initiate-source pentru Windows, Mac și Linux. Este considerable de reținut că doar versiunea pentru PC-uri este în variantă finală, celelalte se află încă în beta, dar pot fi descărcate și utilizate fără emoții.

jocuri flash

Prin intermediul FlashPoint, ai acces gratuit la 38.000 de jocuri internet compose în Flash și 2400 de animații realizate cu ajutorul aceleiași platforme de programare. Dacă ești utilizator de Windows, poți opta între Flashpoint Final și Infinity, prima variantă ocupând aproximativ 300 de GB de spațiu și venind la pachet cu acces offline la întregul conținut detaliat mai sus. Versiunea Infinity facilitează accesarea acelorași jocuri și clipuri, dar le descarci handbook pe fiecare în parte.

Dacă te încântă perspectiva, poți descărca Flashpoint pentru Windows de aici, în timp ce versiunile experimentare de Mac și Linux se găsesc aici și aici. Se rulează divulge și, din initiate, îți este afișată o colecție foarte mare de conținut. Există o bară de căutare în cazul în care cauți ceva anume, dar ai și câteva liste în care îți poți găsi inspirația. Ca referință, ți-aș recomanda să începi cu Flashpoint Hall of Status.

Share: