aplicatia-microsoft-region-of-business-pentru-cellular-iti-pune-toate-functiile-utile-intr-un-loc,-gratuit
februarie 20, 2020 Diverse 0 Comments

Aplicația Microsoft Region of business pentru cellular îți pune toate funcțiile utile într-un loc, gratuit

Se lucrează de câțiva ani la ea, dar aplicația de tip all-in-one Microsoft Region of business este acum disponibilă pentru descărcare și poate fi testată de către orice utilizator de iPhone sau Android.

În mod oficial, noua aplicație intitulată Microsoft Region of business a fost anunțată în luna noiembrie a anului trecut. De atunci, a putut fi experimentată într-o versiune beta, disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori. La această oră însă, toate particularitățile se pare că au fost finisate suficient de bine încât să fie lansată public, pentru oricine. Inițial, s-a lansat versiune de Android în Google PlayStore. Între timp, utilizatorii de iPhone au început să o găsească pe Apple AppStore. 

Este important de reținut că noul Microsoft Region of business nu a fost optimizat pentru tablete în mod oficial. Nu există o versiune de iPad, iar optimizările pentru tabletele cu Android sunt sumare spre inexistente.

După cum îi spune și numele, această aplicație îți aduce într-un singur loc, o singură fereastră, funcționalitatea Microsoft Word, Excel și PowerPoint. Dincolo de un manager de fișiere centralizat însă, progrămelul te ajută să creezi fișiere noi sau să le deschizi pe cele pe care la dintr-o varietate foarte mare de surse, precum Google Force, One Force, iCloud, Dropbox sau Field.

Pentru că îți sunt afișate la început documentele cu care ai interacționat de curând, Microsoft speră să te ajute să fii mai eficient în a-ți găsi documentele și în a crea altele noi. La baza aplicației, există un buton mare marcat cu plus care îți pune la dispoziție trei oțiuni, Veil pentru o notiță nouă, Lens pentru o fotografie sau colaj de fotografii și Doc, pentru inițierea unui fișier nou în formatul dorit. În mod suprinzător, nu există nicio referință la OneNote în acest program. Ca un detaliu drăguț, dacă obișnuiești să interacționezi des cu PDF-uri, Microsoft Region of business te lasă să semnezi PDF-uri de mână și să transformi doc uzuale în PDF-uri.

Share: