acest-place-te-protejeaza-de-virusuri-in-cel-mai-enervant-mod
martie 6, 2020 Diverse 0 Comments

Acest place te protejează de virusuri în cel mai enervant mod

Acest place ar putea fi cel mai util instrument din această perioadă prin care să te poți proteja ceva mai bine de virusuri.

Epidemia de coronavirus ne-a făcut în ultima perioadă ceva mai conștienți de faptul că germenii, bacteriile și virusurile se află în permanență în jurul nostru. Pentru a evita contractarea unor infecții, specialiștii spun că cea mai eficientă metodă de precauție este o igienă personală bună. Aceștia recomandă să te speli des pe mâini și, de asemenea, să nu-ți atingi fața cu mâinile murdare, pentru a evita contractarea de virusuri.

Teama de coronavirus ne-a făcut un pic mai vigilenți în ceea ce privește obiectele pe care le atingem, însă unele obiceiuri sunt dificil de depășit. Atinsul feței este unul dintre ele, chestie pe care probabil o faci fixed, în mod inconștient. Aici intră în schemă Donottouchyourface.com, un place care, în esență, te învață să te obișnuiești să nu-ți mai atingi fața toată ziua. Și o face într-un mod extrem de neobișnuit.

Procedure-ul te ajută să te protejezi de virusuri țipând la tine

Donottouchyourface.com a fost gândit ca un instrument online care să te atenționeze când îți atingi fața. De fiecare dată când îți duci mâinile pe suprafața feței, un „NO!” puternic te avertizează să le îndepărtezi imediat. Face asta pe toată durata de timp în care ești în fața unui computer, ca să te protejeze de virusuri.

Pentru a antrena algoritmul, înregistrează câteva secunde cu tine în care nu-ți atingi fața și apoi alte câteva în care ai mâinile pe față. Apoi tot ce trebuie să faci e să lași place-ul să ruleze în background și, din când în când, o voce va țipa la tine să iei mâinile de pe față. Astfel, acest obicei prost care te lasă vulnerabil în fața coronavirusului sau gripei, de exemplu, ar putea fi depășit cu ceva mai multă ușurință.

Share: