aceasta-masina-transformata-in-rulota-de-lux-costa-o-avere:-ce-ofera-de-banii-aia
ianuarie 12, 2020 Diverse 0 Comments

Această mașină transformată în rulotă de lux costă o avere: ce oferă de banii ăia

Când te gândești la o rulotă, de cele mai multe ori, ai în vedere o serie stufoasă de compromisuri pe care le faci de dragul mobilității. Această rulotă de șase persoane îți arată ce este posibil când banii nu sunt o problemă.

Creația din imaginile alăturate are numele deloc atrăgător EarthRoamer XV-HD și, la bază, a fost asamblată pe un Ford F-750. Aceasta din urmă este una dintre cele mai populare camionete comercializate în Statele Unite și, în mod previzibil, are o tracțiune impresionantă datorată unui motor masiv. Ca urmare, la acel capitol nu au fost necesare modificări majore. În leisure însă, în spatele camionetei a fost construită o garsonieră de lux, dacă pare rezonabilă această asociere de cuvinte.

Bolidul din imaginile alăturate are prețul de achiziție aparent absurd de 1,7 milioane de dolari. Chiar dacă pare o valoare exagerată sau neancorată în realitate, creatorii noului EarthRoamer sunt foarte încrezători în produsul lor.

Modelul HD a fost clasificat de directorul EarthRoamer ca fiind cel mai ambițios model al producătorului. Folosind tehnologii de ultimă generație pe toate planurile, rezultatul este în egală măsură luxuriant și funcțional. Ai în vedere doar faptul că pot dormi până la 6 oameni în acest spațiu aparent infim.

Pentru a rezista la orice intemperii și pentru a putea fi capabilă de plimbări în orice mediu, această rulotă a fost construită în maniera unui tanc. Are un motor Powestroke de 6,7 litri cu o tracțiune de 330 de cai putere. Roțile sunt de 46 de inci în diametru, iar suspensiile de pe spate folosesc un sistem hidraulic pentru echilibru constant.

În privința dotărilor, ai un loc foarte spațios în care poți lua cina, un pat generos, o bucătărie dotată cu toate utilitățile și două băi, la distanță una de alta, pentru a putea fi folosite simultan. Pentru alimentarea cu energie solară, rulota este capabilă să genereze aproximativ 2100 wați și are un acumulator de 20.000 wați. 

Rezervorul care te ține departe de civilizație are o capacitate totală de 435 litri. Are o înălțime de 3,96 metri, o lungime de 10,6 metri și o lățime de 2,6 metri. În remaining, o poți conduce cu un permis de conducere categoria B, iar acesta s-ar putea să fie cel mai vital detaliu.

Share: