warner-bros.-ar-putea-salva-serialul-lucifer-de-pe-netflix-pentru-inca-un-sezon
februarie 18, 2020 Diverse 0 Comments

Warner Bros. ar putea salva serialul Lucifer de pe Netflix pentru încă un sezon

Netflix a anunțat că sezonul cinci din Lucifer va fi și ultimul pentru serial, însă lucrurile ar putea să stea altfel odată ce Warner Bros. ar intra în schemă.

Publicația TVLine spune că Netflix ar discuta cu Warner Bros. Tv pentru a continua cu un sezon șase al serialului. Așadar, deși platforma anunțase că sezonul cinci va fi și cel last pentru acest serial, fanii acestuia ar putea avea o surpriză plăcută. Totuși, informația nu a fost confirmată de niciuna dintre părți, așa că nu avem certitudinea că vom putea urmări în continuare aventurile lui Lucifer Morningstar pe Netflix și după sezonul cinci.

Povestea serialului este una mai complicată. Finalul serialului a mai fost anunțat o dată, după sezonul trei. Pe atunci, Lucifer era deținut de Fox, care a ales să renunțe la producerea serialului. Netflix a văzut potențialul programului, dar și cantitatea uriașă de fani pe care o avea, așa că a ales să proceed povestea pe platformă.

Dacă Netflix și Warner Bros. se înțeleg, am putea avea Lucifer, sezonul 6

De fapt, Lucifer este un personaj DC Comics, iar aceasta aparține chiar Warner Bros. În esență, atunci când Fox s-a hotărât că vrea să facă un serial TV cu acesta, Lucifer a fost „închiriat” de la Warner Bros. pentru sezoanele produse. După anularea serialului de către Fox, Netflix a făcut o afacere nouă cu WB, pentru a face încă două sezoane. Acum, zvonurile arată că cele două companii ar încerca să prelungească această colaborare pentru cel puțin încă un sezon din Lucifer.

Rămâne de văzut dacă un nou sezon din Lucifer va ajunge sau nu pe Netflix.

Până atunci, fanii vor fi nevoiți să se mulțumească cu sezonul cinci, care va fi împărțit în două părți pe platformă. Nu există încă o dată oficială de lansare, însă, cel mai probabil, prima jumătate va fi disponibilă pe Netflix în vara lui 2020, iar cea de-a doua undeva la sfârșitul anului.

Share: