video-tenet-al-lui-christopher-nolan-a-primit-un-nou-trailer,-in-fortnite-occasion-royale
mai 23, 2020 Diverse 0 Comments

VIDEO Tenet al lui Christopher Nolan a primit un nou trailer, în Fortnite Occasion Royale

Fortnite embody de mult timp un spațiu dedicat evenimentelor virtuale, iar Christopher Nolan a ales să-și prezinte noul trailer pentru Tenet în acest fel.

Deși are parte de concurență acerbă din partea Name of Responsibility Warzone, Fortnite continuă să aibă fixed milioane de jucători online. Din acest motiv, tot mai mulți artiști cochetează cu ideea unui eveniment în spațiul digital. Popularitatea ideii a fost amplificată și de faptul că pandemia a dus la închiderea sălilor de spectacol și a cinematografelor.

În plus, în Fortnite, există un spațiu special dedicat pentru evenimente intitulat Occasion Royale. Ieri, acolo a avut loc premiera noului trailer pentru Tenet, cea mai nouă dapper producție a lui Christopher Nolan, creatorul trilogiei Darkish Knight, dar și unor pelicule precum Inception sau Dunkirk. În mod fashioned, un astfel de trailer ar fi fost distribuit în cinematografele din întreaga lume. Din păcate, nu este foarte clar când vom mai vedea cinematografe deschise.

Ca referință, a fost prima oară când s-a întâmplat așa ceva în Fortnite și este un pic ciudat faptul că Nolan a ales să facă asta. Faimosul regizor este renumit pentru preferința sa de a filma pe movie, în loc de digital, iar noul său trailer a fost transmis în ”cel mai digital” mod cu putință. Partea bună este însă că, dacă nu ești fan Fortnite, nu a durat mult până când trailerul a ajuns să fie disponibil pe YouTube pentru publicul larg. Premiera Tenet este planificată pentru 17 iulie 2020.

 

Share: