surpriza-pentru-clientii-emag:-ce-are-magazinul-pe-online-page-online-azi
februarie 25, 2020 Diverse 0 Comments

Surpriza pentru clienții eMAG: ce are magazinul pe online page online azi

eMAG trage tare pe final de februarie. Astfel, are o campanie specială pe online page online prin care să cumperi tot ce vrei. Cum faci asta?

Propunerea eMAG pentru clienți e achiziția produselor dorite în 24 de rate fără dobândă. Astfel, poți lua telefoane scumpe, electrocasnice mari și mici de care ai nevoie, dar și produse pentru copii fără grija că n-ai bani acum. Vestea și mai bună e că sunt și reduceri pe online page online.

Ce oferte are eMAG acum ca să cumperi de primăvară

De la Huawei e disponibil acum un P30 Legitimate cu 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și cel mai nou Android. Telefonul va mai primi încă o actualizare la finalul lui 2020. Are toate aplicațiile Google și un ansamblu foto-video excelent. Prețul mai mic e disponibil aici.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Mark 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Mark 9, dar cu manufacture nou. E disponibil aici.

De cealaltă parte, dacă vrei un televizor de la eMAG, poți alege un Panasonic de 126 cm certificat pentru cea mai bună calitate a conținutului video. Are rezoluție 4K și e glowing TV. Astfel, dacă alegi acest televizor de la eMAG, ai acces la toate serviciile de video streaming de care ai avea nevoie. Îl prinzi acum la gigantic preț.

De la Acer există un laptop Aspire 3 cu procesor Intel Core i3, ecran de 15,6 inci Paunchy HD și 4 GB memorie RAM. Laptopul mai are și 1 TB de stocare pe HDD. Are un preț mic la eMAG în actuala campanie.

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

Philips a avut în 2019 o serie nouă de televizoare. eMAG are un model cu Android TV, diagonală de 108 cm și rezoluție 4K. E acum cu reducere masivă aici.

Share: