reducerile-de-la-emag-de-care-poti-profita-in-weekend-sa-iei-ceva-bun
ianuarie 18, 2020 Diverse 0 Comments

Reducerile de la eMAG de care poți profita în weekend să iei ceva bun

Weekendul ar putea fi cea mai bună zi în care să cumperi ceva de pe eMAG. Ai timp să verifici prețuri, să vezi ce specificații au produsele și să prinzi prețul mai bun. Am făcut lista de mai jos ca să găsești mai ușor ceva deosebit.

Niciodată nu poți spune că ai cel mai bun telefon sau laptop laptop. Important e să fie bune pentru cei ai nevoie. Dacă ești în căutarea unui laptop laptop sau telefon, eMAG are câteva prețuri bune la unele dintre ele. Le-am adunat aici pe cele remarcabile.

Telefoane și laptopuri la prețuri bune de la eMAG

Un laptop laptop foarte bun pe care îl poți cumpăra este ASUS ROG G cu procesor Intel i5, ecran de 15,6 inci Plump HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Are și placă video dedicată. Îl poți cumpăra de aici cu preț mic.

Când vine vorba de telefoane, Samsung Galaxy A70 e unul dintre telefoanele mid-vary de la producător care își fac treaba bine. eMAG are acest mannequin cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spatiu de stocare. Are și mufă de căști, ceea ce nu mai ai pe modelele top payment. Îl poți cumpăra cu preț mic.

LG are un dapper TV cu rezoluție 4K, diagonală de 139 cm și un preț foarte bun în perioada asta. E disponibil aici.

Tot un televizor cu diagonală mare e și un mannequin de la Philips. Are 139 cm, rezoluție 4K și sistemul de operare este Android TV. Reducerea e aici.

Un telefon remarcabil din oferta eMAG este Samsung Galaxy Relate 10 Plus. Acest mannequin are 12 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și, o trăsătură unicat a gamei, un stylus S Pen care se conectează și wi-fi la telefon. Prețul mai bun la telefon e aici.

Lenovo are în oferta eMAG un mannequin Legion de gaming cu ecran de 15,6 inci Plump HD, procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce 1660 Ti. Laptopul e la preț bun aici.

Panasonic are un televizor de 139 cm, dapper TV, cu rezoluție 4K și-o calitate foarte bună a imaginii. E, totodată, unul dintre produsele cu reducere mare la eMAG. Îl poți cumpăra de aici.

Share: