netflix-se-aliaza-cu-samsung-in-lupta-pentru-suprematie-dintre-platformele-de-streaming
februarie 15, 2020 Diverse 0 Comments

Netflix se aliază cu Samsung în lupta pentru supremație dintre platformele de streaming

Netflix are o serie de rivali apăruți mai fresh pe piață, dar care îi amenință titlul de lider pe piața platformelor de streaming.

Samsung a anunțat un parteneriat cu platforma de streaming prin care utilizatorii telefoanelor sale vor beneficia de câteva avantaje.

Nu va fi vorba de seriale sau filme originate exclusiv pentru utilizatorii de telefoane de la Samsung. Va exista totuși conținut bonus de care se vor putea bucura doar cei care au telefoane de la Samsung. Acest conținut va consist of, printre altele, scene din spatele camerelor sau povești însoțitoare.

Inițial, conținutul bonus va fi disponibil pentru serialele, „Narcos: Mexic”, „Sintonia”, „Elite” și „Netflix is a Shaggy dog yarn”. Platfforma spune că mai mult conținut bonus va deveni disponibil în viitor.

Platforma va oferi, de asemenea, recomandări utilizatorilor Samsung și va fi mai bine integrat în anumite funcții cell Samsung precum search sau secțiunea de discovery.Cea mai nefolositoare opțiune va fi posibilitatea de a porni seriale sau filme pe platformă cu ajutorul asistentului Bixby.

Netflix ar putea fi ajunsă din urmă de alte platforme de streaming

Disney Plus și Apple TV au fost lansate destul de fresh, însă reprezintă o amenințare destul de mare pentru platforma de streaming care există deja pe piață de ani buni. De exemplu, în mai puțin de trei luni de la lansare, Disney a ajuns deja la aproape 29 de milioane de abonați. Cifrele sunt impresionante mai ales dacă iei în considerare faptul că serviciul nu este încă disponibil la nivel world.

E clar că Netflix are mult mai mulți utilizatori de atât. În decembrie 2019, platforma ajunsese la aproape 159 de milioane de utilizatori. Totuși, aceasta există pe piață încă din 1997.

Nu putem spune cu certitudine că Disney sau Apple TV o vor întrece în ceea ce privește numărul de utilizatori, însă acest lucru nu ar fi deloc imposibil.

Share: