netflix-anuleaza-toate-restrictiile:-de-ce-o-sa-ti-se-vada-mai-bine-filmele-si-serialele
mai 19, 2020 Diverse 0 Comments

Netflix anulează toate restricțiile: de ce o să ți se vadă mai bine filmele și serialele

După ce a scăzut calitatea fluxurilor video pe care le oferă abonaților la nivel world, Netflix a decis acum anularea tuturor restricțiilor legate de streaming.

La scurt timp după începerea pandemiei și inițierea stării de urgență, cei de la Netflix au luat o decizie un pic ciudată. Au anunțat la momentul respectiv că întreaga lor librărie de conținut nu va mai fi disponibilă la același nivel de calitate cu care erau obișnuiți abonații.

Motivul citat atunci de companie pentru decizia radicală avea legătură cu presiunea globală asupra infrastructurii de web. Este crucial de reținut că foarte mulți oameni au stat pe web în pandemie pentru a a-și desfășura activitatea legată de muncă, iar copii au petrecut timp în cursuri on-line. În acest context, directorii Netflix s-au gândit că ar fi aiurea ca pretențiile legate de streaming să afecteze buna desfășurare a activităților mult mai utile din confortul căminului.

Partea bună este că Netflix a revenit acum asupra deciziei respective în întregul teritoriu european. Dintr-un punct de vedere, lucrurile se pare că revin la popular. Ca urmare, filmele și serialele pe care obișnuiești să le consumi de pe web se vor vedea un pic mai bine de acum înainte. Mai summary, se vor vedea true la fel ca înainte de pandemie.

Conform statisticilor legate de conexiunile la web, presiunea pe infrastructura on-line a scăzut mult în ultimele săptămâni, iar acest gest al oficialilor Netflix period previzibil. Mulți oameni se pare că au revenit la muncă sau, pur și simplu, și-au micșorat de bună voie cantitatea de timp pe care o petrec pe web. În consecință, vei putea vedea din nou filme și seriale la rezoluție 4K pe cel mai standard serviciu de streaming. În plus, chiar și clipurile la rezoluții mai mici precum Fleshy HD sau 720p se vor vedea un pic mai bine în următoarele zile, datorită măririi fluxului de date pe secundă (bitrate). Implementarea schimbări la nivel tuturor țărilor din Europa nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână.

Share: