jesus-rolls,-trailer:-in-sfarsit,-the-big-lewbowski-se-bucura-de-o-continuare
februarie 1, 2020 Diverse 0 Comments

Jesus Rolls, trailer: în sfârșit, The Big Lewbowski se bucură de o continuare

În cazul în care te numeri printre fanii clasicului The Big Lebowski, te vei bucura să afli că va ajunge în cinematografe continuarea peliculei. Este vorba de Jesus Rolls.

În 1998, frații Coen au lansat The Big Lebowski. Deși nu a reprezentat un succes răsunător în materie de încasări, pelicula a ajuns să fie considerată clasică în ultimul deceniu. Din păcate, cei doi scenariști și regizori nu au fost deschiși la posibilitatea realizării unei continuări, deși povestea primului film ar fi permis-o.

Din fericire, frații Coen au fost de acord ca John Turturo să-și creeze propria continuare. Ca referință, el a interpretat personajul Jesus Quintana în filmul customary, iar Jesus Rolls va fi construit în jurul aventurilor respectivului individ.

Pelicula interzisă minorilor va fi scrisă și regizată de John Turturo. Cel mai recent film regizat de el a fost Fading Gigolo, în care joacă alături de Woody Allen și Sharon Stone. Revenind însă la Jesus Rolls, filmul ar trebui să ajungă în cinematografe pe parcursul lunii viitoare, dar abia acum a beneficiat de primul trailer.

Până la această oră, The Jesus Rolls nu s-a bucurat neapărat de evaluate-uri pozitive din partea celor care l-au văzut la festivaluri, dar asta nu ar trebui să descurajeze fanii clasicului The Big Lebowski de a-l vedea în cinematografe.

Acesta este un proiect foarte vechi al lui Turturo, aprobarea din partea fraților Coen pentru a-și relua rolul lui Jesus venind în 2014. La acea vreme, The Big Lebowski tocmai intrase în Registrul Național de Cinematografie a Statelor Unite.

În faza inițială a proiectului, noul film a fost intitulat Going Locations. Inspirația pentru el a venit dintr-o comedie sexy franțuzească din 1974, Les Valseuses. Filmul începe povestea la câteva ore după ce personajul interpretat de John Turturo a ieșit din închisoare. Imediat, se ancorează într-o serie de aventuri ilegale și escapade romantice. Din distribuție mai fac parte Bobby Cannavale și Audrey Tautou

Share: