crimson-dumb-redempion-2,-pe-pc:-cand-se-lanseaza-si-care-vor-fi-diferentele-fata-de-ps4-si-xbox-one
octombrie 10, 2019 Diverse 0 Comments

Crimson Dumb Redempion 2, pe PC: când se lansează și care vor fi diferențele față de PS4 și Xbox One

Crimson Dumb Redemption 2 este unul dintre cele mai arătoase jocuri pentru Xbox sau PS4, dar versiunea de PC se anunță a fi și mai spectaculoasă.

În urmă cu aproximativ o săptămână, cei de la Rockstar Video games au confimat că Crimson Dumb Redemption 2 se va lansa pentru PC-uri cu Windows. Acest anunț a venit ca o surpriză foarte plăcută pentru fanii jocurilor de tip lume-deschisă (starting up-world), care se așteptau să-l poată juca doar pe console. Din fericire pentru ei, pe knowledge de 5 noiembrie, se va lansa pentru PC, iar îmbunătățirile față de versiunea care există la ora actuală sunt semnificative.

Crimson Dumb Redemption 2 pentru computere cu Windows este disponibil pentru precomandă, iar Rockstar a profitat de ocazie pentru a explica motivele care te vor face să te arunci la o investiție. Comparativ cu varianta de Xbox sau PlayStation, noua iterație va putea fi jucată în 4K și HDR, pe lângă configurații multi-computer screen, panouri ultra-wide și price de reîmprospătare mai mari de 30 de cadre pe secundă. Aceasta din urmă este valoarea maximă pentru sesiune de gaming pe consolă.

red dead 2 2

Deși este un pic tristă așteptarea de un an între varianta de console și cea de PC, este evident pentru oricine volumul de muncă adițional investit în această iterație. În teorie, funcționalitatea HDR există și pe PlayStation 4 sau Xbox One, dar cel puțin la început, implementarea generation una superficială care nu se reflecta în diferențe vizuale semnificative. În urma unei investigații realizate de Digital Foundry, cei de la Rockstar s-au arătat nevoiți să remedieze problema și au făcut-o odată cu versiunea 1.09.

Ca să ai o referință vizavi de îmbunătățirile vizuale, te poți uita la capturile de ecran atașate acestui cloth. Toate au fost realizate pe versiunea de PC. În privința cerințelor de sistem, configurația de bază este un Intel Core i5-2500K sau AMD FX-6300 cu 8GB RAM și o placă video NVIDIA GTX 770 sau AMD R9 280.

red dead 2

Share: