cele-9-cazuri-in-care-netflix-a-dat-jos-filme-de-pe-platforma,-la-cererea-guvernelor
februarie 8, 2020 Diverse 0 Comments

Cele 9 cazuri în care Netflix a dat jos filme de pe platformă, la cererea guvernelor

Netflix are o cantitate uriașă de conținut, iar acum a dezvăluit pentru prima ce titluri a șters de pe platformă pentru a face pe plac guvernelor unor țări.

În cei 23 de ani de funcționare a platformei, au existat doar nouă cazuri în care anumite filme au fost șterse din lista de titluri disponibile la solicitarea autorităților unor țări. Compania a publicat acum lista cu acestea, însă nu explică și motivul pentru care a acționat în acest sens. A anunțat și că, de acum înainte, va publica în fiecare an cererile pe care le primește.

Cele 9 flme șterse de Netflix, la solicitarea guvernelor

 • În 2015, a respectat o cerere scrisă de la New Zealand Film and Video Labeling Physique pentru a elimina filmul The Bridge din serviciul din Noua Zeelandă. Filmul este clasificat drept „inacceptabil” în țară.
  • În 2017, a respectat o cerere scrisă din partea Vietnamese Authority of Broadcasting and Electronic Info (ABEI) pentru a elimina Paunchy Steel Jacket din Vietnam.
  • În 2017, a respectat o cerere scrisă din partea Comisiei germane pentru Protecția Tineretului (KJM) pentru a elimina Evening of the Residing Ineffective de pe platformă numai în Germania. O versiune a filmului este interzisă în țară.
  • În 2018, Netflix a respectat o cerere scrisă din partea Singapore Infocomm Media Growth Authority (IMDA) pentru a elimina Cooking on High, The
  Memoir of 420 și Disjointed din Singapore.
  • În 2019, a respectat o cerere scrisă din partea Saudi Verbal change and Info Skills Rate pentru a elimina episodul „Saudi Arabia” din serialul Patriot Act with Hasan Minhaj de pe platformă în Arabia Saudită.
  • În 2019, a primit o cerere scrisă de la aceeași IMDA din Singapore pentru a elimina The Final Temptation of Christ din Singapore. Filmul este interzis în țară.
  • În 2020, Netflix a respectat o cerere scrisă tot din partea IMDA pentru a elimina The Final Hangover din
  Singapore.
Share: