cea-mai-importanta-aplicatie-google,-reinventata-complet:-ce-se-intampla-cu-google-footage
iunie 28, 2020 Diverse 0 Comments

Cea mai importantă aplicație Google, reinventată complet: ce se întâmplă cu Google Footage

Google Footage este una dintre cele mai populare aplicații extinguish de Google și foarte mulți oameni depind de serviciul gigantului din Mountain Seek for pentru a-și face o copie de siguranță la poze.

Google Footage nu a întâmpinat niciodată probleme semnificative de funcționalitate, dar compania americană a decis că a sosit momentul pentru o reîmprospătare, mai ales că ne apropiem de o aniversare importantă. Serviciul împlinește cinci ani. De-a lungul timpului, a mai beneficiat de mici actualizări, dar cea mai recentă s-ar putea să fie și cea mai radicală.

În contextul în care foarte mulți oameni folosesc Google Footage pentru a-și vedea amintirile de acum câțiva ani, din aceeași zi, Google a implementat o interfață similară cu cea din Reports de pe Facebook sau Instagram. Astfel, printr-un simplu tap, navighezi like a flash printr-un build of abode stufos de imagini.

Icoana aplicației se va schimba și va deveni plană, fără efectul anterior de 3D. Aceasta este mai degrabă o aliniere la limbajul vizual prezent în majoritatea aplicațiilor recente de la Google, limbaj transpus și în schimbările din interiorul programului.

În loc de patru secțiuni in-app, de acum înainte vei avea doar trei. Este vorba de Footage, Search și Library. Datorită pictogramelor mai mari, în secțiunea Footage vei vedea mai bine imaginile din galerie. Spațiul dintre ele se va restrânge, iar redarea anumitor clipul va începe automat. În partea de sus a ecranului este caruselul cu Amintiri sau Recollections. Acesta va encompass acum mai multe tipuri de amintiri, interacțiuni cu diverși prieteni sau membri ai familiei, vacanțe sau cele mai interesante cadre din ultima săptămână.

Pe partea de intimitate, vei avea posibilitatea să ascunzi anumite amintiri pentru anumiți oameni sau vei putea restricționa accesul la imagini dintr-o anumită perioadă de timp.

Partea căutare a beneficiat de asemenea de un upgrade major, prin plasare fotografiilor pe o hartă interactivă, unde au fost imortalizate, pentru a le găsi mai ușor. Aceasta a fost una dintre cele mai solicitate funcții de la lansarea Google Footage, iar acum poți face gesturi de pinch cu două degete pe ecran pentru a vedea fotografiile dintr-un oraș sau o țară. Când vei accesa această secțiune in-app, s-ar putea să vezi un avertisment de la Google legat de posibilitatea dezactivării salvării datelor de locație din aplicația de captură, Camera.

Nu în ultimul rând, librăria va encompass secțiunile la care te așteptai și în trecut, Albume (Albums), Trash (Gunoi), Arhivă (Archive) și Popular. Tot de acolo poți apela la Google pentru a-ți imprima anumite fotografii, în funcție de regiunea de pe glob în care te afli.

Noua versiune de Google Footage este disponibilă deja în Apple AppStore și Google Play, dar propagarea întregului build of abode de funcții detaliate mai sus la toți utilizatorii s-ar putea să dureze câteva zile sau săptămâni.

Share: