cat-costa-un-iphone-personalizat-cu-elon-musk
august 16, 2020 Diverse 0 Comments

Cât costă un iPhone personalizat cu Elon Musk

În contextul lansării ultimului mannequin de iPhone, o companie rusească numită Caviar vinde un iPhone 12 cu tema Elon Musk pentru 6000 de dolari.

Caviar are o istorie îndelungată în vânzarea de designuri iPhone extravagante și scumpe, relatează Fox Industry. Acum, compania susține că modelul său Elon Musk oferă clienților o bucată de istorie sub forma unui construct cu o rachetă SpaceX.

Precomenzi cu iPhone 12 personalizat

Astfel, firma rusească de accesorii pentru telefoane Caviar acceptă precomenzi pentru un construct personalizat pentru iPhone 12 „Musk Be On Mars”. Pentru aproximativ 6.000 de dolari, clienții primesc un telefon cu tema SpaceX, care prezintă una dintre rachetele firmei și semnătura lui Musk.

Caviar susține că seria limitată „are o piesă reală încorporată a misiunii SpaceX, care a fost în spațiu”. „Epoca noastră este cea a marilor descoperiri geografice ale spațiului. Colonizarea lui Marte nu este departe. Deveniți membru al misiunii SpaceX – dețineți o bucată reală a navei spațiale!”, se arată pe location-ul companiei.

Caviar a anunțat în urmă cu ceva timp un iPhone 12 din aur, cu un preț de pornire de peste 23.000 de dolari.

iPhone 12 are o dată de lansare ”oficială”: de atunci, serviciile Apple nu vor mai fi la fel

În ultimele luni, au existat multe speculații legate de lansarea iPhone 12 și de modul în care aceasta va fi amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Între timp, lucrurile s-au lămurit.

Conform informațiilor ajunse online, Apple ar urma să organizeze o conferință de presă pentru lansarea iPhone 12 și iPhone 12 Pro în săptămâna care începe cu 12 octombrie. Precomenzile vor începe în aceeași săptămână, iar livrările vor fi făcute începând cu 19 octombrie. Primele exemplare de iPhone 12 Pro vor ajunge la utilizatori cândva în noiembrie. Aparent, pentru prima oară, în 2020 vor fi lansate patru modele noi de iPhone. Pe lângă iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, vom vorbi despre iPhone 12 și iPhone 12 Max.

Share: