apple-ar-putea-lansa-un-nou-iphone-si-nu-e-unul-pentru-bogati
ianuarie 23, 2020 Diverse 0 Comments

Apple ar putea lansa un nou iPhone și nu e unul pentru bogați

Modelele iPhone de la Apple sunt unele top rate, „de bogați” cum s-ar zice pe la noi. Dar, din când în când, americanii vin și cu modele mai accesibile.

Apple s-a bucurat de succes după lansare noii generații de iPhone 11, în luna septembrie a anului trecut. Noile modele ar putea veni, păstrând tradiția, tot în septembrie anul acesta. Numai că se pare că americanii mai au niște materiale rămase și vor să mai profite un pic de piața telefoanelor la început de an.

Există zvonuri potrivit cărora Apple ar urma să lanseze un nou mannequin de iPhone low-cost. Adică unul accesibil, mai pentru toate buzunarele. Surse citate de publicația Bloomberg susțin că noul mannequin de iPhone ieftin va veni undeva prin luna martie. Producția ar începe chiar luna viitoare.

Noul iPhone de la Apple ar putea fi pentru toată lumea

Ultimul mannequin considerat low-cost pe care Apple l-a adus pe piață a fost iPhone SE. După același mannequin ar vrea să procedeze și la acest început de an. Zvonuri legate de un mannequin accesibil de la Apple au venit încă de anul trecut. Dar, dacă iei în calcul publicația care vine cu vestea legată de noul mannequin, atunci aceste informații s-ar putea confirma.

Analistul Ming-Chi Kuo, cunoscut pentru predicțiile legate de Apple, susține că noul mannequin mannequin ar putea arăta ca un iPhone 8 și va avea un ecran de 4,7 inci. De asemenea, va fi echipat cu procesorul A13 de la Apple, cel care vine și pe modelele iPhone 11 lansate latest. Un raport separat publicat de Bloomberg arată că Apple le-ar fi cerut latest partenerilor săi să crească volumul producției pentru procesorul A13.

Ar putea fi invocată o cerere mare pentru iPhone 11, dar, la fel de bine, ar putea fi pentru noul mannequin low-cost. Noul iPhone, mai accesibil ca preț, va avea tehnologia Touch ID integrată în butonul central, dar se pare că nu va veni și cu tehnologia Face ID.

N-ar fi exclus ca modelul să se numească chiar iPhone SE 2.

Share: