6-produse-pe-care-sa-le-iei-de-la-emag-fara-regrete-ca-ai-cheltuit-banii
ianuarie 10, 2020 Diverse 0 Comments

6 produse pe care să le iei de la eMAG fără regrete că ai cheltuit banii

Am căutat pe draw-ul eMAG câteva produse care își fac treaba acum și vor fi bune și în următorul an. Dacă vrei un telefon nou, poate găsești aici ce cauți.

Când vine vorba de produse la preț mai mic, nu le poți găsi decât dacă le cauți zilnic. Pe cele de-acum la ca recomandare pentru orice perioadă, dar mai ales când prinzi câte o reducere.

6 produse de cumpărat de la eMAG

La începutul anului, Samsung a anunțat telefoane noi. Galaxy A51 e unul dintre ele. Modelul acesta are ecran de 6,5 inci, 128 GB spațiu de stocare și 4 GB memorie RAM. Acum e listat de eMAG.

De la Philips ai un elegant TV foarte bun. Are Android, o diagonală de 108 cm și-o rezoluție 4K. Televizorul e proaspăt pe piața din România, dar acum are și-un preț foarte bun la eMAG. Îl prinzi cu reducere.

eMAG are Samsung Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. E o alegere bună oricând.

Dacă vrei un laptop, poți alege un Acer Nitro 7. E un mannequin cu ecran de 15,6 inci Plump HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. Iei acest produs de aici.

La un preț ceva mai mic, eMAG are un Samsung Galaxy A40 cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM, un ecran de 5,9 inci și două camere foto principale. Telefonul e la sub 1.000 de lei aici.

Huawei P20 Pro încă e un telefon care-și face treaba, iar acum e la resigilate. A primit actualizare la cel mai nou Android și are camere foto foarte bune. Modelul de-acum listat de eMAG la resigilate are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici cu preț mai mic.

Share: